Gran Canaria heeft naast ´t Heineken Café natuurlijk nog veel meer te bieden. Graag geven we je wat tips om lekker te eten, leuke dingen te doen of om gewoon te relaxen!

Broodje Amsterdam

Broodje Amsterdam is al meer dan 30 jaar een begrip op Gran Canaria. In het gezellige en kindvriendelijke restaurant met Nederlandse bediening, kunt u terecht voor goed en rijkelijk gevulde broodjes,maar ook voor de bekende Hollandse snacks zoals pannekoeken, frikandel speciaal, of een heerlijke bal gehakt. Vooral de biefstukken van “Broodje Amsterdam ” worden overal geroemd. Deze zijn uitstekend, en de prijs is meer dan acceptabel. Als u echt lekker wilt genieten van Hollandse maaltijd op uw vakantiebestemming, is “Broodje Amsterdam ” zeker de moeite waard.

Maandag t/m zaterdag van 13.00 – 15.30 uur en van 18.00 – 23.00 uur. Zondag’s gesloten.

Afrikat Boottocht

De Afrikat staat niet voor niets al lange tijd op nummer 1 op Tripadvisor als de beste boottocht! Zeer aanbevolen door ´t Heineken Café en je zal een fantastische dag! voor jong en oud! Varend vanuit Puerto Rico, passeert de Afrikat Mogán, richting een kristalheldere baai waar de zeegrotten worden bezocht met de speedboot. Geniet van een duik in het frisse water, snorkelen of van de watersporten tegen een gereduceerd tarief. Inclusief buffet en drankjes (bier, sangria, frisdrank en water). In mei 2017 komt er een splinternieuwe Afrikat boot die nog luxer en nog ruimer is!

Elke dag van 10.00 – 15.00 of 15.30 – 20.30 uur tijdens de zomer.