mei
1
wo
Dave Miller
mei 1 @ 19:00 – mei 7 @ 23:45
Dave Miller

´t Heineken Café is geopend vanaf 19 uur, optreden vanaf 21 uur.

Op elfjarige leeftijd zong hij tijdens een vakantie op Mallorca in een Engelse pub de sterren van de hemel. Zijn ouders waren dermate enthousiast over zijn zangkwaliteiten, dat hij direct na thuiskomst zanglessen mocht nemen.

De ene na de andere talentenjacht volgde, met als hoogtepunt in 1996 het winnen van de grootste talentenjacht van Amsterdam in Café La Bastille. Dave Miller’s optreden op het Leidseplein te Amsterdam voor 45.000 mensen was twee dagen achtereen te zien op de lokale zender AT5. Het repertoire van de singer-songwriter bestaat uit Nederlandse en Engelstalige muziek, in tempo variërend.

mei
4
za
Dean Molenaar
mei 4 @ 19:00 – mei 10 @ 23:45
Dean Molenaar

´t Heineken Café is geopend vanaf 19 uur, optreden vanaf 21 uur.

Haarlemmer Dean Molenaar staat al een tijdje op de talentenradar. Hij deed in 2020 mee aan het SBS6 programma “Thank you for the music” en vertolkte daar op prachtige wijze het lied “De glimlach van een kind”. Omdat we diverse artiesten uit Haarlem kennen volgen we Dean al een tijdje en viel hij ons al langere tijd op. Zowel Jeroen van der Boom als Danny de Munck betitelen Dean Molenaar als aanstormend en talentvol volkszanger, dat is uiteraard een mooie bevestiging.

mei
7
di
Vout Feestje
mei 7 @ 19:00
Vout Feestje

´t Heineken Café is geopend vanaf 19 uur.