okt
18
wo
Ronald Engel
okt 18 @ 19:00 – okt 24 @ 23:45
Ronald Engel

Ronald Engel (artiestennaam: Ronald) is een rasechte Amsterdammer, geboren en getogen in de Jordaan. “Ik woonde om de hoek bij Café Bolle Jan en zat samen met René Froger op de lagere school, op dezelfde klas. We hadden veel gemeen: onze vaders waren muzikanten, dus zowel René als ik zaten al heel jong met een accordeon op schoot. Als kinderen speelden we zelfs accordeonduetten.”

Ronald moest wel: “Mijn vader was accordeonist en mijn opa ook. Vroeger kon je met dat instrument in de Amsterdamse cafés je boterham verdienen. Ik heb voor de zekerheid toch maar een beroep geleerd: ik heb alle diploma’s voor elektricien, maar ben nooit in dat vak gestapt. Sinds mijn zeventiende zing ik en speel accordeon. Ik ben jaren op de schnabbeltoer gegaan, als accordeonist en zanger op bruiloften, partijen en zo.”

Voor zijn houvast besloot Ronald om ook als barkeeper te gaan werken in het café waar hij veel optrad: De Nieuwe Vaart, aan de Oosterburgergracht in Amsterdam. “De toenmalige kastelein zag mijn zangcarrière helemaal zitten. Samen met hem betaalde ik de opname van het door mezelf geschreven ‘Ik ben een transsexueel’. Dat hadden we zo afgesproken. We deelden samen de kosten en de baten zouden we samen opmaken. Toen we zelf binnen een week duizend singles hadden verkocht meldde zich een platenfirma. Nou, de plaat stond 20 weken nummer 1 in de Nederlandstalige hitparade en bereikte de top 10 van de Nederlandse Top 40. Van de opbrengst zijn we samen heel goed op vakantie geweest.”

Met de single “Geil moet ze zijn” gaf Ronald in het voorjaar van 2004 al een voorschot op zijn nieuwe repertoirerichting. Inmiddels is er een langspeler vol pikante liedjes onder de noemer “Glij ‘m erin”.
Die liedjes dateren voor een deel uit de jaren ’70, de tijd waarin de homo-bars opkwamen, die behoefte hadden aan een heel eigen repertoire. Maar ook in volkscafés was het repertoire erg populair. Bijvoorbeeld Bolle Jan zong een aantal van die liedjes en maakte zelfs enkele langspelers: “Vieze verse” en “Verse vieze”.

Ronald brengt een deel van dit repertoire weer terug. uit de Telstar-archieven bijvoorbeeld “Brand in het bordeel” (haalde zelfs de hitparades, maar mocht niet worden uitgezonden), “Hup zei m’n simmetje”, “Irma la Douce”, “Puntje d’rin, puntje d’ruit” en “De Sneeuwwitte boezem”. De oude hits van Ronald, “Transsexueel” en “M’n schoonmoeder” staan er ook op en verder “Schuine evergreens” als “Joke, stop toch met koken” en “Marietje”.

okt
21
za
Pascal Redeker
okt 21 @ 19:00 – okt 27 @ 23:45
Pascal Redeker

´t Heineken Café is geopend vanaf 19 uur, optreden vanaf 21 uur.

Pascal timmert al een aantal jaar flink aan de weg, met als resultaat dat hij zich 1 van de meest geboekte artiesten mag noemen. De reeds gemaakte singles als: Lieve Mathilde, Twee Bruine Ogen, De Wereld Mag Het Weten, Kijk Om Je Heen en Dansen Tot De Zon Opkomt worden dan ook tijdens zijn optredens luidkeels meegezongen. Maar daarnaast zingt hij echt alles wat nodig is om het feest te laten slagen. Hij zegt zelf vaak gekscherend: “Ik zing van Hazes tot House…” Hij is al sinds 2007 een van de vaste huiszangers van Café Bolle Jan in Amsterdam. Natuurlijk het café van de familie Froger. In 2012 mocht hij de “Halftime Show” verzorgen in een kolkende Amsterdam ArenA voor 67.000 mensen. In 2014 ontving hij een Party Award voor “Populairste Party Artiest” voor zangers als Django Wagner, Wolter Kroes en Peter Beense. En in 2015 nam hij deel aan het TV programma Bloed, Zweet en Tranen op SBS6. Pascal is een zanger die het feest brengt op een verrassende manier!

dec
20
wo
Roy van der Sar
dec 20 @ 19:00 – dec 26 @ 23:45
Roy van der Sar

´t Heineken Café is geopend vanaf 19 uur, optreden vanaf 21 uur.

Deze 24-jarige zanger uit De Lier weet ieder feestje van extra glans te voorzien! Roy van der Sar krijgt menig publiek aan het dansen met een lach op de mensen hun gezicht! Van ballads tot feestmuziek, niets is te gek. In zijn carrière als zanger heeft Roy al 3 singles op zijn naam staan, genaamd ‘Jouw feestje’, ‘Lach en vier het leven’ & ‘He, drinken wij een biertje’. Titels die op zijn lijf geschreven zijn, een feestbeest van de bovenste plank die de mensen graag wilt vermaken met zijn stem!! Samen maken we er een groot feest van!

dec
22
vr
Franky Falcon
dec 22 @ 19:00 – dec 27 @ 23:45
Franky Falcon

´t Heineken Café is geopend vanaf 19 uur, optreden vanaf 21 uur.

Franky Falcon scoorde al vele hits en vierde afgelopen jaar alweer zijn 25-jarige jubileum. Hij scoorde hits met o.a. “Ik Heb Niemand Nodig”, “Mijn Hoofd Wil Jou Zo Graag Vergeten” en “Mijn Hart Dat Huilt” en heeft diverse albums op zijn naam.

Met “Verboden Liefde” verrast de uit ’s Hertogenbosch afkomstige zangeres Charelle vriend en vijand met een geweldig en hitgevoelig duet met niemand minder dan Franky Falcon. “Verboden Liefde” is een bewerking van het bekende “Duet (Ik Hou Alleen Van Jou)” van Rob de Nijs en Martine, welke door Charelle en Franky Falcon nu in een vrolijk uptempo jasje is gegoten. De tekst werd opnieuw bewerkt door Marco Meesters. Charelle en Franky Falcon komen elkaar in het land zeer regelmatig tegen tijdens optredens, en zo ontstond het idee voor een duet.

dec
23
za
Menno Aben
dec 23 @ 19:00 – dec 29 @ 23:45
Menno Aben

´t Heineken Café is geopend vanaf 19 uur, optreden vanaf 21 uur.

De bekendheid krijgt Menno door zijn deelname in 2018 aan The Voice of Holland waar hij in de finale vierde wordt. Maar het belangrijkste, Nederland heeft kennis gemaakt met de vocale kwaliteiten van Menno. Zijn talent blijft niet onopgemerkt en treedt toe tot de stal van de Van Hoevelaak Entertainment Group. Samen met topproducer Edwin van Hoevelaak wordt gewerkt aan nieuw materiaal en hij wordt begeleid door manager Nick de Graaf.

En…er is weer een belangrijke stap gezet in de carrière van Menno. Na een goede periode bij Van Hoevelaak Records is Menno zijn ‘eigen’ platenlabel begonnen. In een eerste schrijverssessie met Rob van Zuilen en Rowan Smeets, tevens de producer, is een aantal songs geschreven waarvan ‘Morgenvroeg’ de eerste is die wordt uitgebracht. ook bij een gezellige bruiloft, bedrijfsfeest of in een bruin café, kortom Dries staat voor een geslaagde avond!

dec
27
wo
Justen de Wildt
dec 27 2023 @ 19:00 – jan 2 2024 @ 23:45
Justen de Wildt

´t Heineken Café is geopend vanaf 19 uur, optreden vanaf 21 uur.

Justen de Wildt
Hard werken wordt beloond!
Al 7 jaar timmert Justen samen met zijn broer/ manager Sven
aan de weg! Over bergen en door dalen hebben zij in 2022 een hitje mogen scoren met Esmeralda!
Alles geheel in eigen beheer!!

Vanaf 2015…
7 jaar bezig…
11 singeltjes uitgebracht!!
Telkens een stapje verder en soms een stapje terug… Het repertoire
zo kunnen uitbouwen ,
dat een ieder op zijn wenken kan worden bediend, op wat voor
evenement dan ook!

Vanaf 2019…
Sven en Justen gaan ervoor!
Justen de Wildt en de Wildt Events
zijn vastgelegd bij de KVK.
Tv optredens, radiostations, festivals, muziekfeesten, bruiloften, tuinfeestjes etc, etc..
Professionaliteit en kwaliteit
zijn nu een pré!
Justen verschijnt sowieso
met een glimlach!

dec
29
vr
Dries Roelvink
dec 29 @ 19:00
Dries Roelvink

´t Heineken Café is geopend vanaf 19 uur, optreden vanaf 21 uur.

De afgelopen jaren is Dries uitgegroeid tot een TV personality, zo verscheen hij o.a. in Let’s Dance, Sterren dansen op het ijs, Sterren boksen, Jensen, Jouw vrouw mijn vrouw, Ranking the Stars, Vijftig tinten grijs, Tour du Jour, Live for you, RTL late night, Chantal blijft slapen en DWDD maar daarnaast speelde hij ook de hoofdrol de speelfilm: “I love Dries” van producent Tom Six. Tien CD albums, twee DVD’s en vierendertig single’s heeft hij tot nu toe uitgebracht, waarvan twee Engelstalige: ‘Two different worlds’ 1996 en ‘The songs a like to sing’ in 2014. En als klap op de vuurpijl scoorde hij in 2010 zijn eerste nummer èèn hit met de titel “Alleen door jou”.

Mede door zijn ruime stembereik, (ruim 2 octaaf) en zijn brede repertoire, is een optreden van Dries Roelvink een overweldigende gebeurtenis. Dries is een graag geziene gast op feestjes, partijen en evenementen in het gehele land. Zijn optredens staan garant voor kwaliteit, gezelligheid en een optimale sfeer, of het nu gaat om de Amsterdamse inhakers of Engelse love songs. Dries zorgt voor de juiste sfeer op het juiste moment, maar ook bij een gezellige bruiloft, bedrijfsfeest of in een bruin café, kortom Dries staat voor een geslaagde avond!

dec
31
zo
Bob van Veen
dec 31 2023 @ 19:00 – jan 6 2024 @ 23:45
Bob van Veen

´t Heineken Café is geopend vanaf 19 uur, optreden vanaf 21 uur.

Bob van Veen is 31 jaar geleden op 14 augustus geboren in de mediastad Hilversum. Thuis werd er altijd Nederlandstalige muziek afgespeeld waardoor Bob al op jonge leeftijd alle bekende hits uit volle borst meezong. Op 12 jarige leeftijd trad Bob voor het eerst op tijdens een Bruiloftsfeest van zijn oom en tante en dat werd een groot succes en was zijn eerste stap op weg naar een muzikale carrière want vanaf dan liet de muziek hem niet meer los. Op zijn 14e kocht hij zijn eigen Karaoke installatie en oefende jaren in de huiskamer van zijn ouderlijk huis maar ook daarbuiten. Vanaf zijn 18e jaar is Bob eigenlijk ieder weekend wel onderweg naar een optreden.

In het Gooi is Bob een veel gevraagd zanger en staat hij op diverse grote evenementen als een Hilversum Live – Hilversum On Air – Hilversum Media Festival en de bekende Blaricumse & Larense Kermissen. Nu vele jaren later, en verrijkt met enorm veel podium ervaring is het de droom van Bob om een eigen single uit te brengen, Bob van Veen staat aan het begin van een mooie zang carrière met zijn debuut single over en uit geschreven door Bram Koning. hebben wij daar dan ook alle vertrouwen in. Het repertoire van Bob v Veen is erg breed van Wolter Kroes tot Van Dik Hout van Elvis Presley tot Tom Jones maar staat altijd garant voor een gezellig meezing spektakel waar jong en oud zich in kunnen vinden.

jan
3
wo
Bas van Saaze
jan 3 @ 19:00 – jan 9 @ 23:45
Bas van Saaze

´t Heineken Café is geopend vanaf 19 uur, optreden vanaf 21 uur.

Sinds een aantal jaren ben ik naast mijn vaste baan bij Defensie ook als feestzanger actief. Ik ben een echte levensgenieter en ik vind het erg leuk om mensen te entertainen.

Tijdens mijn optredens probeer ik dan ook altijd mijn enthousiasme en plezier op de mensen over te brengen!

De afgelopen jaren heb ik al heel wat leuke dingen mogen doen. Zo heb ik afgelopen winter een hele week mogen zingen in dé Apres ski tent van Westendorf “Gerrys’s Inn “ ,ben ik de huiszanger van Café Dijk82 in Enkhuizen en ben ik één van de zangers in het team van “Café Bolle Jan” in Amsterdam.

Ik heb een breed repertoire waarin veel Nederlandstalige muziek voorbij komt, maar ook de Engelse feest nummers en gezellige medleys maken dat er altijd voor ieder wat wils voorbij zal komen.

feb
7
wo
Jordi Falcon
feb 7 @ 19:00 – feb 14 @ 23:45
Jordi Falcon

´t Heineken Café is geopend vanaf 19 uur, optreden vanaf 21 uur.

De eerste single die op het Frank van Etten Records label verschijnt is het vrolijke zomerse liefdeslied “Kom en dans”. Het is een compleet nieuw nummer met een tekst geschreven door Frank van Etten. “Samen met m’n vader Franky Falcon is de keuze gevallen op dit lied”, aldus Jordi. Z’n vorige single “Laat me alleen” is ook geschreven door van Etten en dat viel in goede aarde. In totaal heeft de Jordi, die bijna 19 jaar oud is, 4 eigen single’s en een duet met z’n vader op naam staan. Dat gaan er de komende jaren alleen maar weer worden

feb
10
za
Martin de Jager
feb 10 @ 19:00 – feb 17 @ 23:45
Martin de Jager

´t Heineken Café is geopend vanaf 19 uur, optreden vanaf 21 uur.

Martin de Jager heeft in het verleden al een aantal swingende nummers uitgebracht die veel airplay wisten te behalen op de vaderlandse radiostations. Z’n nieuwe single ‘Als de hemel toch eens was’ zal opvallen en luisteraars zullen zich afvragen wie de zanger is van deze gezellige meezinger. Over het onderwerp ‘de hemel’ wordt natuurlijk vaak gesproken. Je weet dat er ooit een tijd komt dat je gaat vertrekken, maar je weet niet waarheen. Als Martin dat mocht bepalen zou het een paradijs zijn waar veel soorten mensen regelmatig feesten met bier en rode wijn.

feb
11
zo
Franky Falcon
feb 11 @ 19:00 – feb 16 @ 23:45
Franky Falcon

´t Heineken Café is geopend vanaf 19 uur, optreden vanaf 21 uur.

Franky Falcon scoorde al vele hits en vierde afgelopen jaar alweer zijn 25-jarige jubileum. Hij scoorde hits met o.a. “Ik Heb Niemand Nodig”, “Mijn Hoofd Wil Jou Zo Graag Vergeten” en “Mijn Hart Dat Huilt” en heeft diverse albums op zijn naam.

Met “Verboden Liefde” verrast de uit ’s Hertogenbosch afkomstige zangeres Charelle vriend en vijand met een geweldig en hitgevoelig duet met niemand minder dan Franky Falcon. “Verboden Liefde” is een bewerking van het bekende “Duet (Ik Hou Alleen Van Jou)” van Rob de Nijs en Martine, welke door Charelle en Franky Falcon nu in een vrolijk uptempo jasje is gegoten. De tekst werd opnieuw bewerkt door Marco Meesters. Charelle en Franky Falcon komen elkaar in het land zeer regelmatig tegen tijdens optredens, en zo ontstond het idee voor een duet.

feb
12
ma
Hoedjesavond
feb 12 @ 19:00
Hoedjesavond

´t Heineken Café is geopend vanaf 19 uur, optreden vanaf 21 uur.

feb
14
wo
Wesley Wolters
feb 14 @ 19:00 – feb 21 @ 23:45
Wesley Wolters

´t Heineken Café is geopend vanaf 19 uur, optreden vanaf 21 uur.

feb
17
za
Mike Appelhof
feb 17 @ 19:00 – feb 24 @ 23:45
Mike Appelhof

´t Heineken Café is geopend vanaf 19 uur, optreden vanaf 21 uur.

Mijn naam is Mike Appelhof, ik ben 25 jaar oud en druk bezig om het publiek te entertainen met het Nederlandse lied.

Ik ben mijn hele leven opgegroeid in Zwolle, waar ik in 2020 de uitstap naar Amsterdam heb gemaakt. Het begon allemaal toen ik een Nederlandstalig café in Zwolle de microfoon in m’n handen gedrukt kreeg. Ik weet het nog goed, ik zong het nummer ‘Als jij had gedacht’ van Wesly Bronkhorst. Het begon als een grapje, maar nu een aantal jaren verder ben ik er serieus mee bezig. Het is mijn droom om van mijn grootste hobby mijn werk te maken.