feb
16
za
Gerard Palts
feb 16 @ 19:00 – feb 22 @ 23:45
Gerard Palts

´t Heineken Café is geopend vanaf 19 uur, optreden vanaf 21 uur. Gerard Palts geboren 31-05-1982 te Apeldoorn Gerard komt uit een muzikale familie, en is opgegroeid met Nederlandstalige muziek en niet te vergeten de accordeon. Zo speelde de opa van Gerard ook accordeon samen met zijn tweelingbroer, en waren in die tijd redelijk bekend onder de naam Duo Tweeling. Ook Gerard zijn vader bespeelt niet onverdienstelijk de accordeon. Gerard zelf bespeelt helaas geen instrument maar gebruikt zijn stem als instrument. Gerard is een zanger van het Nederlandse lied en heeft een breed repertoire van ballades tot feestnummers. Zingen doet hij al jaren maar is er nu pas echt serieus mee bezig, nadat veel mensen hem in het café mee hoorden zingen op alle bekende nummers, zeiden ze daar moet je wat meer mee gaan doen, dat deed Gerard dan ook.
Hij kocht zijn eerste geluidset die al gauw te klein bleek te zijn, en ruilde deze in voor een professioneel geluidset waar hij nu door het hele land mee optreed.

feb
23
za
Danny Terp
feb 23 @ 19:00 – mrt 1 @ 23:45
Danny Terp

´t Heineken Café is geopend vanaf 19 uur, optreden vanaf 21 uur.

De geboren Amsterdammer, opgegroeid in Aalsmeer is al lang geen onbekende meer in het Nederlandstalige muzieklandschap! Danny is ontdekt door Arne Jansen die ook zijn eerste single “Zonder jou” gearrangeerd en geproduceerd heeft.
Na diverse omwegen komt Danny in 2011 in contact met componist / producer Jeroen Dirksen en dat resulteerde in de singles “Jij bent de liefste” en “Un dos tres”. Hierna volgt in 2012 de single “Bara Bará Bere Berê” die wordt uitgebracht door het Stars Up label (een sublabel van NRGY Music van Tom Peters). Al deze singles zijn redelijk succesvol en zetten Danny Terp meteen op de Nederlandse muziekkaart!
In 2013 doet auditie voor het SBS 6 programma “Bloed Zweet en Tranen” en krijgt van de jury lovende woorden te horen, maar redt het niet tot de finale. Ook word hij zanger bij de succesvolle formatie Cooldown waarmee hij begin 2014 meteen een Party Storm Award ontvangt als “Beste Après Ski Act”. Met Cooldown volgt de single “Blonde Heidi”, een frisse hedendaagse feest versie van Avicii “Wake me up”.

Na een drukke periode en vele optredens besluit Danny dat het weer tijd is om ook zijn solo carrière verder uit te bouwen. Danny heeft de wens om vanaf het begin betrokken te zijn bij dit project en samen met Jeroen Dirksen produceert hij “Stapelgek op jou”. De tekst van deze frisse, vrolijke, zomerse single met “bubbling” invloeden, schrijft hij samen met zijn oom J.T. Dam. Uiteraard word de single weer begeleid door een zwoele zomerse videoclip. Danny Terp….. opweg naar zijn landelijke doorbraak!

mrt
2
za
Johan Kettenburg
mrt 2 @ 19:00 – mrt 8 @ 23:45
Johan Kettenburg

´t Heineken Café is geopend vanaf 19 uur, optreden vanaf 21 uur.

Volkszanger “Johan Kettenburg” is geen onbekende naam in de muziekwereld. Toen Johan Kettenburg vijf jaar was werd bij hem ontdekt dat hij slechthorend is. En dat maakt de stap, die deze in 1972 in Hilversum geboren zanger, enkele jaren geleden zette richting een muziekcarrière, uiterst opmerkelijk! Al vanaf zijn achttiende staat Johan ondanks zijn handicap op de diverse podia van ons land en maakte hij al naam met de singles “Jij laat mij zien wat liefde is” en de single “Al jouw woorden zijn teveel” die in veel kroegen erg populair is. Het nummer “Als jij maar bij mij bent’ “Wacht nog heel even” “Mijn Zoon” “waar is het feestje” hebben het ook goed gedaan De laatste uitgebrachte single is “Mij krijg je niet stuk”! Met dit prachtige nummer won Johan kettenburg op 14 Sept jl. het Sena Demopanel 2015 tijdens de Buma NL dag in ’s Hertogenbos.

Johan deed mee aan Talentenjachten, en met veel succes! De wilskracht om Johan hierin verder te doen ontwikkelen groeide en ging het Johan dus goed af met het zingen. Johan brengt elk jaar een single uit in eigen beheer. Op die manier bouwt hij een trouwe groep fans op.

Nu Twintig jaar later, heeft Johan al veel leuke dingen mogen mee maken op diverse podia, zo staat Johan kettenburg bij de tros,en Sterren.nl etc. hoogtepunt was het Gelredome voor 20.000 mensen te mogen staan.
In 2013 deed Johan Kettenburg mee met het sbs6 programma Bloed, Zweet & tranen, Waar johan Kettenburg tot de finale wist te komen. Johan Kettenburg zong daar het nummer (Mijn zoon) Op vele verzoek van zijn fans is Johan de studio in gedoken en het nummer (Mijn zoon) originele versie en Mix versie opgenomen.

In zijn zangcarrière is hij een graag geziene zanger en wordt in menige kroeg en op diverse grote podiums de boel door hem op stelten gezet met zijn gezang. Passie voor muziek en de durf om te dromen, daar staat Johan voor. Hij zou wel elke minuut van de dag op het podium willen staan.

Martin de Jager
mrt 2 @ 19:00 – mrt 8 @ 23:45
Martin de Jager

´t Heineken Café is geopend vanaf 19 uur, optreden vanaf 21 uur.

De zanger Martin de Jager uit het Noord-Hollandse Medemblik, die al jarenlang van de Hollandse muziek houdt en de Nederlandstalige muziek in zijn vak als stratenmaker meezingt, maar het liefste zingt Martin zelf, Martin heeft zijn stoute schoenen aangetrokken met Bloed, zweet en tranen en lanceert met volle trots de debuutsingle “Jij bent het mooiste” Na enkele optredens werd de zanger steeds vaker gevraagd, voor zijn hobby, maar de hobby is voor Martin uit de hand gelopen, maar weet zich vanaf heden definitief te vestigen als zanger en zijn vleugels te spreiden in de muziekwereld. De debuutsingle Jij bent de Mooiste, is een vrolijk, opzwepend levenslied met een zomers dansritme vermengt met een warm stemgeluid die lekker in het gehoor ligt. De droom van een stratenmaker komt uit, met de singel Jij bent het mooiste heeft Martin een wijs besluit genomen om toe te treden in de muzikale vijver.

Richard van Twiller
mrt 2 @ 19:00 – mrt 8 @ 23:45
Richard van Twiller

´t Heineken Café is geopend vanaf 19 uur, optreden vanaf 21 uur.

Richard is een zeer ervaren allround zanger. Hij is een echte entertainer die tijdens elk optreden op professionele wijze zijn publiek weet te vermaken. Het maakt niet uit of het nu om een bruiloft, bedrijfsfeest of optreden in een stamkroeg gaat. De passie voor het zingen, tezamen met zijn zangtalent en persoonlijkheid staan altijd garant voor een succesvol event!

mrt
4
ma
Hoedjesavond
mrt 4 @ 19:00

´t Heineken Café is geopend vanaf 19 uur, optreden vanaf 21 uur.