Wanneer:
2 maart, 2019 @ 19:00 – 8 maart, 2019 @ 23:45
2019-03-02T19:00:00+00:00
2019-03-08T23:45:00+00:00
Kosten:
Gratis
Johan Kettenburg

´t Heineken Café is geopend vanaf 19 uur, optreden vanaf 21 uur.

Volkszanger “Johan Kettenburg” is geen onbekende naam in de muziekwereld. Toen Johan Kettenburg vijf jaar was werd bij hem ontdekt dat hij slechthorend is. En dat maakt de stap, die deze in 1972 in Hilversum geboren zanger, enkele jaren geleden zette richting een muziekcarrière, uiterst opmerkelijk! Al vanaf zijn achttiende staat Johan ondanks zijn handicap op de diverse podia van ons land en maakte hij al naam met de singles “Jij laat mij zien wat liefde is” en de single “Al jouw woorden zijn teveel” die in veel kroegen erg populair is. Het nummer “Als jij maar bij mij bent’ “Wacht nog heel even” “Mijn Zoon” “waar is het feestje” hebben het ook goed gedaan De laatste uitgebrachte single is “Mij krijg je niet stuk”! Met dit prachtige nummer won Johan kettenburg op 14 Sept jl. het Sena Demopanel 2015 tijdens de Buma NL dag in ’s Hertogenbos.

Johan deed mee aan Talentenjachten, en met veel succes! De wilskracht om Johan hierin verder te doen ontwikkelen groeide en ging het Johan dus goed af met het zingen. Johan brengt elk jaar een single uit in eigen beheer. Op die manier bouwt hij een trouwe groep fans op.

Nu Twintig jaar later, heeft Johan al veel leuke dingen mogen mee maken op diverse podia, zo staat Johan kettenburg bij de tros,en Sterren.nl etc. hoogtepunt was het Gelredome voor 20.000 mensen te mogen staan.
In 2013 deed Johan Kettenburg mee met het sbs6 programma Bloed, Zweet & tranen, Waar johan Kettenburg tot de finale wist te komen. Johan Kettenburg zong daar het nummer (Mijn zoon) Op vele verzoek van zijn fans is Johan de studio in gedoken en het nummer (Mijn zoon) originele versie en Mix versie opgenomen.

In zijn zangcarrière is hij een graag geziene zanger en wordt in menige kroeg en op diverse grote podiums de boel door hem op stelten gezet met zijn gezang. Passie voor muziek en de durf om te dromen, daar staat Johan voor. Hij zou wel elke minuut van de dag op het podium willen staan.

Geef een reactie