Wanneer:
9 augustus, 2017 @ 19:00
2017-08-09T19:00:00+01:00
2017-08-09T19:15:00+01:00
Kosten:
Gratis
Henk Dissel

´t Heineken Café is geopend vanaf 19 uur, optreden vanaf 21 uur. Henk is vanaf jongs af aan al bezig met zingen. Hij kreeg in 2008  de kans om zichzelf aan Nederland te laten zien in de TROS Sterren.nl Academy. Hij wordt helaas 2de maar won wel een platencontract bij CNR Music vanaf daar is zijn carriere als een speer omhoog gegaan. Zo heeft hij oa deze hit single’s uitgebracht in de afgelopen jaren:
Lange nacht, een Bom, Dansen, Rood Fruit, Alle Hoeken, Stap voor Stap en Bijna.
Tevens is er in 2016 een album uitgekomen genaamd Stap voor Stap.

Henk zijn liedjes zijn zowel in het land als online erg populair. Zijn eigen youtube kanaal heeft op dit moment al meer dan 10 miljoen views gehad. In september 2014 ontving Henk uit handen van Antje Monteiro de BumaNL Award voor Grootste Talent.Inmiddels heeft Henk al een aantal jaren ruim 250 boekingen per jaar en heeft hij 2 succesvolle concerten gehad. Zijn 10 jarig jubileum wordt gevierd in de Afas Live (Heineken music hall) In de afgelopen jaren heeft Henk op de diverse grote evenementen gestaan: Toppers in Concert, Dutch Valley en diverse keren op de Tros muziekfeesten op het plein.

Inmiddels heeft Henk ruim 200 boekingen per jaar en de eerste editie van zijn eigen uitverkochte show ‘Meezingers’ erop zitten. Er worden alweer plannen gemaakt voor een volgende editie. De eerste single van 2014 is genaamd ‘Alle Hoeken’. Een up-tempo nummer zoals we van Henk gewend zijn. Bij dit nummer is een passende clip gemaakt geproduceerd door FFWD. Het nummer is geschreven door Willem Gunneman en geproduceerd door Bas van den Heuvel. Van het nummer is ook een remix uitgekomen speciaal voor alle DJ’s in het land. De laatste single van Henk is genaamd: ‘Vlinderslag’. Deze track was bij verschillende radiozenders schijf van de week en is in verscheidende playlists opgenomen. In september 2014 ontving Henk uit handen van Antje Monteiro de BumaNL Award voor Grootste Talent. Het afgelopen jaar stonden de singles ‘Jij en Ik’ en ‘Stap voor Stap’ hoog in de charts. De videoclip van ‘ Stap voor Stap’ is al meer dan 400.000 keer bekeken.